Outi Waltari, 33, Project Manager, Software Verification & Validation ”Lähes joka päivä tunnen iloa ja ylpeyttä siitä, mitä saamme yhdessä tekemällä aikaiseksi” | Varian

{ "pageType": "blog-article", "title": "Outi Waltari, 33, Project Manager, Software Verification & Validation ”Lähes joka päivä tunnen iloa ja ylpeyttä siitä, mitä saamme yhdessä tekemällä aikaiseksi”", "articleDate": "April 16, 2018", "category": "Finland", "imageId": "" }

Outi Waltari, 33, Project Manager, Software Verification & Validation ”Lähes joka päivä tunnen iloa ja ylpeyttä siitä, mitä saamme yhdessä tekemällä aikaiseksi”

Mikä olet koulutukseltasi?

Diplomi-insinööri

Mitä teet Varianilla?

Katson projekteissa testausta kokonaisuutena hieman ylemmältä tasolta: täsmäävätkö aikataulu, skooppi ja tekijät ja onko kaikki julkaisemiseen tarvittava testaustyö otettu huomioon. Raportoin kokonaistilannetta ja varmistan, että kaikilla on mahdollisuus edetä omassa työssään. Lisäksi vastaan testaukseen liittyvistä ylätason dokumenteista ja toimin yleisenä projektin testauksen ’first point of contact’ina tarvittaessa.

Aikaisempia urasi kohokohtia?

Tulin Varianille muutamaa kuukautta ennen valmistumistani TKK:lta, joten olen tehnyt urani juuri täällä. Aloitin testaajana, ja noin neljän vuoden jälkeen siirryin nykyiseen tehtävääni.

Miten päädyit Varianille?

Olin opiskelujen loppuvaiheessa kesätöissä medikaalialan yrityksessä ja tein diplomityöni sinne. Sitä kautta kiinnostuin alasta.

Miksi valitsit juuri Varianin?

Minua kiinnosti softakehitys medikaalialan yrityksessä.

Mikä on parasta Varianilla työskentelyssä?

Tuotteemme sekä työkaverit. Lisäksi täällä on mahdollista oppia uutta joka päivä, ja työtehtäväni ja vastuuni ovat kehittyneet koko täällä oloni ajan.

Millainen työyhteisönne on?

Lähes joka päivä tunnen iloa ja ylpeyttä siitä, mitä saamme yhdessä tekemällä aikaiseksi, kun jokainen tuo oman osaamisensa ja panoksensa projektiin. Meillä on töissä todella fiksua porukkaa!

Mikä suo sinulle merkityksellisyyden tunteen työssäsi?

Tieto siitä, että tuotteemme auttavat ihmisiä vaikeassa tilanteessa. Työllämme todella on merkitystä heille.

Suosittelisitko Variania muille työpaikkana?

Kyllä. Meillä pääsee kehittämään huipputuotteita hyvässä seurassa. Alaan kuuluu myös se, että dokumentoimme projektit tarkasti, eli ihan pelkkää koodausta ja testausta työ täällä ei siis ole.